FYNCH online maatwerkpakket Axians

The best of ICT with a human touch

Axians Business Analytics Zaltbommel werkt al jaren samen met FYNCH op het gebied van doelgerichte ontwikkelprogramma’s voor professionals, leidinggevenden en de organisatie.


Play smart, work better!

Professionals en leidinggevenden kunnen veel meer dan jij en zij vaak denken. Maar ze overstijgen alleen hun eigen (en jouw) verwachtingen, als ze daarvoor de kans krijgen. En deze kans biedt Axians jou!

In dit maatwerkpakket gaan we;
– je inspireren en motiveren middels video’s en opdrachten.
– met jouw teamleden in een online intercollegiale coachingsbijeenkomst
   reflecteren, elkaar adviseren en feedback geven en ontvangen.
– in een online persoonlijk individueel gesprek in op jouw persoonlijke en
   zakelijke vraagstukken.

FYNCH Kennisvideo 

Mind-SET

ONLINE TEAMBIJEENKOMST

INTERVISIE

KENNISVIDEO

Mensen zijn tot veel meer in staat dan ze zelf denken. De grootste sta-in-de-weg is je eigen mindset. In deze kennisvideo neemt Edwin Hansma je mee in de Mind-SET.

TEAMBIJEENKOMST

Intervisie heeft tot doel de professionaliteit van de deelnemers te vergroten door onderling actuele en relevante ervaringen en praktische vraagstukken te bespreken. Het vraagstuk kan zich richten op vakinhoudelijke situaties waarbij het handelen ter discussie staat of persoonsgebonden gedrag in de context van de werkpraktijk.

FYNCH praktijkopdracht

OEFENEN

FYNCH KENNISVIDEO

PLAY SMART

OPDRACHT

Het geleerde in de praktijk toepassen. Wat kun jij doen om anderen deel uit te laten maken van jouw (leer)proces? Met deze opdracht kijk je naar de huidige situatie, de gewenste situatie en het gewenste gedrag.

KENNISVIDEO

Play smart, work better!
Met playing the game bedoelen we dat je als professional in beweging moet blijven om succesvol te zijn. Heel letterlijk menen we het ook: die speelsheid is bewust gekozen. Het gaat ons om het plezier dat er vanaf spat. Doen waar je goed in bent en daarvan genieten! Maar… er staat ook iets op het spel, dus is het van belang dat je gemotiveerd, behendig en betrokken bent. 

REGIE IN EIGEN HAND

WHITEPAPER

FYNCH PRAKTIJKOPDRACHT

NETWERK

WHITEPAPER

Wil je meer impact maken, minder druk ervaren en meer zeggenschap hebben over je eigen loopbaan en leven? Dan is het lezen van deze whitepaper een goede eerste stap. Hierin beschrijven we wat je kunt doen om de regie weer in eigen hand te krijgen en hoe je ervoor zorgt dat je weer meer werkplezier en voldoening krijgt.

OPDRACHT

Een goed sociaal netwerk is erg belangrijk. Benader jouw direct leidinggevenden en ga het gesprek aan….

Coaching ‘On the job’

Individuele coaching is een duurzame manier om aan het geleerde in de praktijk nog meer kracht en overtuiging mee te geven. Ben jij als Axians professional bereid uit je comfortzone te komen en daarvoor open staan? Dan krijg je de mogelijkheid een individueel coachgesprek aan te vragen, waarbij de dagelijkse praktijk directe inspiratie vormt.

FYNCH membership

Met dit maatwerkpakket heb je toegang verkregen tot de FYNCH academy, hét ontwikkelplatform voor persoonlijke effectiviteit.
Jouw account blijft tot eind 2020 gratis toegankelijk. 

Exclusiviteit voor
FYNCH members

Toegang tot exclusieve (online) producten, inspirerende video’s en praktijkgerichte opdrachten.

Professionele begeleiding en advies

FYNCH bestaat uit een team van experts met elk hun eigen specialisaties. Van gedrags-deskundige in organisaties tot transformationeel leiderschap. Bij ons is alles bespreekbaar en iedereen is welkom. 

Alles binnen handbereik, altijd en overal

Je hebt toegang tot verschillende modules, onderwerpen en thema’s. FYNCH werkt met regelmaat het ontwikkelplatform bij met nieuwe kennis en kunde, tips en adviezen.

Uniek aanbod

Als FYNCH member krijg je voorrang op (online) events, workshops of seminars en geven we geregeld een leuke korting op ons productaanbod.

Wil jij elke maand een ‘juicy bite’ ter inspiratie, motivatie of reflectie?
Schrijf je dan in voor onze maandmailing en volg ons op social media!