Maatwerk

FYNCH traint, coacht en begeleidt professionals. Of je nu op zoek bent naar ontwikkelingsmogelijkheden voor jezelf, je medewerkers of dat je in de hele organisatie een positieve verandering wilt teweegbrengen, FYNCH leert je hoe je sterk in je werk staat. 

VOOR PROFESSIONAL JOY-SEEKERS

Vanuit de JOY-gedachte helpt FYNCH organisaties en professionals met het identificeren van het kloppend hart achter hun prestaties, het versterken van interpersoonlijke verbindingen en het creëren van werkplezier op de lange termijn. 

Bij FYNCH leer je hoe je als organisatie en als professional je volledige potentieel benut, hoe je met  een flexibele en weerbare state of mind je eigen gedrag en dat van anderen positief kunt beïnvloeden en hoe je met meer plezier, zingeving en motivatie sterker en gelukkiger op de werkvloer staat. 

PROFESSIONALS

Voor professionals die persoonlijk willen groeien, die hun eigen mindset de baas willen zijn en die meer balans, joy en voldoening in hun werkzame leven zoeken.

LEIDINGGEVENDEN & HR

Voor directie, MT en (HR)managers die medewerkers willen motiveren en in ontwikkeling brengen of meer grip en ondersteuning zoeken bij begeleidingsprocessen.

ORGANISATIES & TEAMS

Voor organisaties die vooruit willen. Die kansen zien en snappen dat succes afhankelijk is van de groei, inzet en het welzijn van medewerkers.

Zelfsturend & praktijkgericht

Bij FYNCH hebben we de afgelopen 20 jaar wetenschappelijke kennis vertaald naar praktische handvaten op de werkvloer. Hoe zet je mensen écht in beweging? Hoe verander je de mindset en zorg je ervoor dat mensen zelf de regie pakken om problemen op te lossen en verder te komen. 

Ontwikkelen is niet alleen het leren van strategieën en vaardigheden. FYNCH biedt professionals focus en inzicht. We leren je om de regie te nemen over je eigen gedachten en emoties zodat je in staat bent om sturing te geven aan je eigen gedrag in relatie tot je omgeving. Waardoor de impact van wat je denkt en doet maximaal wordt.

Maatwerktrajecten worden toegespits op de specieke leervraag, behoeften en wensen van de opdrachtgever.

Edwin Hansma & Marco Frijhoff