HR kennissessie Mind over Matter

“De sleutel tot succes in de 21e eeuw is creatieve samenwerking.
Een combinatie tussen ideeën, kennis en relaties.”

WAKE UP YOUR MIND

De online HR kennissessie bestaat uit;

  • Livestream van 14 mei jl. – kennismaking met FYNCH
  • Video Mind-SET 
  • Praktijkopdracht voor bij jou op de werkvloer
  • FYNCH whitepaper ‘Organisaties in verandering’
  • Video Playing the game!
  • FYNCH MASTER YOUR MIND minicolleges
  • Gratis één-op-één online sparsessie met één van onze FYNCH experts
  • Speciaal aanbod voor jou

Door alle technologische ontwikkelingen, de enorme druk op prestaties en tekort aan tijd of capaciteit, ontstaat bij veel organisaties een machine-mentaliteit. Just keep on going!

Groot verlies daarbij is de ruimte en aandacht voor interne verbinding en samenwerking. Ieder op z’n eigen eilandje, met de focus op snelle probleemoplossing en het wegwerken van de stapel op het bureau. Met het risico dat het menselijk kapitaal wordt uitgehold en onderlinge contacten en samenwerking verminderen.

Voor HR de lastige taak om ervoor te zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job en zich ook blijven ontwikkelen. Met aandacht voor persoonlijke behoeften en talenten. Tegelijkertijd wordt vanuit het management de druk opgevoerd om vooral bedrijfsmatig te opereren ter ondersteuning van de business.

Hoe zorg je dat de organisatiedoelstellingen en -ambities verbinding maken met de individuele motivatie van de medewerkers? Professionals die allemaal zo hun eigen struggles, werkmentaliteit en denkkaders hebben. Hoe zorg je dat deze mensen, ondanks hun onderlinge verschillen en hun persoonlijke mentale en emotionele barrières, toch succesvol blijven samenwerken en positief bijdragen aan het bedrijfsresultaat?

Wat FYNCH betreft is het antwoord: creatieve samenwerking. Anders kijken naar hetzelfde. Mensen zijn tot veel meer in staat dan ze vaak denken. De grootste sta-in-de-weg is hun eigen mindset. Juist hierin kan HR een doorbraak creëren binnen de organisatie.

HR is het sociale hart van een organisatie. Dagelijks bezig met thema’s als samenwerking, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid, talentmanagement, lifetime employability en verzuim. Tijdens deze kennissessie gaan we terug naar de basis die ten grondslag ligt aan deze onderwerpen: mens en mentaliteit.

HR-professionals zijn mensenmensen tenslotte. En menselijk gedrag blijft een mateloos interessant onderwerp. We gaan het hebben over de invloed van mindsets op motivatie, samenwerking en verandervermogen. En hoe je komt tot gerichte verbinding, creatiever samenwerken, vergroten van bevlogenheid en stimuleren van oprechte betrokkenheid.

Kennismaking

LIVESTREAM

Je brein de baas

MinD-set

LET’S MEET

Op 14 mei jl. startte eigenaar en hoofdtrainer Edwin Hansma met een livestream ter kennismaking. In het kort vertele Edwin over FYNCH, zijn expertise en natuurlijk over de inhoud van deze kennissessie.

KENNISVIDEO

Mensen zijn tot veel meer in staat dan ze zelf denken. De grootste sta-in-de-weg is hun eigen mindset. In deze kennisvideo gaat Edwin verder in op……

LEARINING ON THE JOB

OPDRACHT

ACTIEPLAN

Whitepaper

PRAKTIJKOPDRACHT

Het geleerde in de praktijk toepassen. Wat kun jij doen om anderen deel uit te laten maken van jouw (leer)proces? Met deze opdracht kijk je naar de huidige situatie, de gewenste situatie en het gewenste gedrag.

JOY OP DE WERKVLOER

Jouw organisatie is in beweging. Maar hoe houd je uitval en de kosten die daarmee gemoed gaan binnen de perken?

PLAY SMART, WORK BETTER

KENNISVIDEO 

FYNCH PRAKTIJKOPDRACHT

AFTERMOVIE

PLAYING THE GAME

Met playing the game bedoelen we dat je als professional in beweging moet blijven om succesvol te zijn. Heel letterlijk menen we het ook: die speelsheid is bewust gekozen. Het gaat ons om het plezier dat er vanaf spat. Doen waar je goed in bent en daarvan genieten! Maar… er staat ook iets op het spel, dus is het van belang dat je gemotiveerd, behendig en betrokken bent. 

Voor jou: de FYNCH presentatiekaart Playing the game.

MINICOLLEGE

Minicollege van 45 of 90 minuten waarin we je organisatie, afdeling of team inspireren en motiveren in een energieke setting met prikkelende en kritische vragen, mindfucks, interactie en praktische tips.

Thema’s:  
MASTER YOUR: weerstand tegen veranderingen – MASTER YOUR: creativiteit op de werkvloer – MASTER YOUR: samenwerking – MASTER YOUR: werkstress

EVEN SPARREN

Wendbaar en weerbaar in een veranderend tijdperk? Het kan!

Professionals en leidinggevenden kunnen veel meer dan jij en zij vaak denken. Maar ze overstijgen alleen hun eigen (en jouw) verwachtingen, als ze daarvoor de kans krijgen

Behoefte om te sparren? We helpen je graag. Vraag nu jouw gratis één-op-één online sparsessie met één van onze FYNCH experts Edwin, Fabienne, Monique of Marco aan.

FYNCH membership

Met de online HR kennissessie Mind over Matter heb je gratis toegang verkregen tot de
FYNCH academy, hét ontwikkelplatform voor persoonlijke effectiviteit.

FYNCH helpt organisaties en professionals zich te ontwikkelen en hun volledige potentieel te benutten. Met JOY als fundamenteel uitgangspunt hebben we een aanpak ontwikkeld die werkt! Voor nu… èn de rest van je leven. Omdat de verandering van binnenuit komt en uitgaat van je eigen kracht en lerend vermogen. Zodat je in staat bent stappen te zetten, die je eerder niet voor mogelijk hield. Op zoek naar het kleine verschil met groots resultaat. Want een inch bijsturen op je huidige koers kan al leiden tot grote veranderingen in de bestemming.

Exclusiviteit voor
FYNCH members

Toegang tot exclusieve (online) producten, inspirerende video’s en praktijkgerichte opdrachten.

Professionele begeleiding en advies

FYNCH bestaat uit een team van experts met elk hun eigen specialisaties. Van gedrags-deskundige in organisaties tot transformationeel leiderschap. Bij ons is alles bespreekbaar en iedereen is welkom. 

Alles binnen handbereik, altijd en overal

Je hebt toegang tot verschillende modules, onderwerpen en thema’s. FYNCH werkt met regelmaat het ontwikkelplatform bij met nieuwe kennis en kunde, tips en adviezen.

Uniek aanbod

Als FYNCH member krijg je voorrang op (online) events, workshops of seminars en geven we geregeld een leuke korting op ons productaanbod.

Speciaal aanbod voor jou!

PRATICE WHAT YOU PREACH

Iedereen weet dat je brein veel beter functioneert, makkelijker leert en eerder over de grenzen van je comfort zone heen stap als je mentaal fit bent en lekker in je vel zit. Geen makkelijke opgave, maar je kunt het uitstekend leren. Wil je leren hoe je dat kunt doen? In deze afsluitende boodschap een aantal tips en aanbod voor jou.

FYNCH HR OPLEIDING
24, 25 & 26 juni

10% korting

ONLINE KENNISSESSIE
voor jouw team

NU €495,00

ONLINE TOOLBOX
MASTER YOUR MIND

Beschikbaar per 01 juni

ARE YOU IN?

Schrijf je voor eind mei in voor een deelname aan de driedaagse FYNCH HR PROFESSIONAL opleiding en ontvang als FYNCH member 10% korting op de opleidingskosten.

Start 24, 25 & 26 juni
Uiteraard met naleving van de belangrijkste basisregels rondom het Coronavirus.

KENNISSESSIE

Wil je onder leiding van FYNCH samen met jouw team (max. 5 personen) sparren hoe je in deze turbulente tijden de connectie en afstemming met de professionals en leidinggevenden binnen jouw organisatie kunt versterken, om zo de motivatie en betrokkenheid te vergroten? Boek dan nu een online kennissessie voor jouw team.

TOOLBOX

Wil jij jezelf en/of jouw medewerkers online inspireren en motiveren? FYNCH heeft per 01 juni  de TOOLBOX “Mentale fitheid”. Deze online module is erop gericht jou en jouw medewerkers middels eenvoudige stappen mentaal fitter en weerbaarder te maken. Met kennisvideo’s, oefeningen en inspiratie krijg je stap voor stap de juiste tips en tools om de regie over je eigen mindset te krijgen en te houden.

Persoonlijke effectiviteit

De ontwikkelingen op FYNCH academy zijn continu. Met regelmaat vullen wij onze kennisbank met praktische opdrachten en oefeningen, whitepapers, podcasts en video’s. Altijd in een behapbare en beknopte vorm, zodat je er zelf lekker mee aan de slag kan!
Je vindt de updates in de academy, op onze socials of per mail in je inbox..