Kennissessies

Mensen zijn tot veel meer in staat dan ze zelf denken. De grootste sta-in-de-weg is hun eigen mindset.

Bij FYNCH delen we graag onze kennis. Dat maakt dat wij met regelmaat kennissessies organiseren, zowel on- als offline. 

FIND YOUR INCH

FYNCH helpt organisaties en professionals zich te ontwikkelen en hun volledige potentieel te benutten. Met JOY als fundamenteel uitgangspunt hebben we een aanpak ontwikkeld die werkt! Voor nu… èn de rest van je leven. Omdat de verandering van binnenuit komt en uitgaat van je eigen kracht en lerend vermogen. Zodat je in staat bent stappen te zetten, die je eerder niet voor mogelijk hield.

Samen gaan we op zoek naar het kleine verschil met groots resultaat. Want een inch bijsturen op je huidige koers kan al leiden tot grote veranderingen in de bestemming.

Online HR kennissessie 

Op donderdag 14 mei startte om 16:00 uur dé digitale interactieve HR kennissessie Mind over Matter. 

Edwin Hansma startte de kennissessie met een livestream ter kennismaking. Hierna kon men op FYNCH academy de sessie met het thema MIND OVER MATTER middels video’s en opdrachten naar eigen tijd en inzicht doorlopen. De onderwerpen Mind-SET en Playing the game! staan in deze sessie centraal. Aan het eind sluit Edwin af met een speciaal aanbod voor jou als HR-specialist, waaronder een gratis één-op-één online sparsessie met één van onze FYNCH experts aan.

Ook interesse? Voor meer informatie en het doorlopen van de sessie kun je contact opnemen met onze office manager Bianca Krieke op 0297-593992 of via hallo@fynch.nl