Play smart, work better

Find Your iNCH

Het zijn roerige tijden. Door de Corona-crisis is er veel onrust en onzekerheid. Er wordt veel van professionals verwacht. Dat zorgt vaak voor stress en kost ontzettend veel energie. Energie die we juist nodig hebben, om anders te kunnen denken over hetzelfde.

De crisis en de chaos tegenhouden gaat niet. Waar we wel invloed op hebben, is hoe we ermee omgaan. Mensen zijn tot veel meer in staat dan ze zelf denken. De grootste sta-in-de-weg is je eigen mindset!

Mensen die in staat zijn regie te nemen over hun mindset zitten veel lekkerder in hun vel, zijn mentaal fitter en hebben minder last van stress. Hierdoor zijn ze in staat om veel sneller over de grenzen van hun comfortzone heen te stappen en na te denken over nieuwe kansen en mogelijkheden.

In deze module Play smart, work better gaan we in op je mentale fitheid, middels een kennisvideo, whitepaper en podcast. Ook bieden we je een gratis online coachsessie aan.

FYNCH academy
het ontwikkelplatform voor persoonlijke effectiviteit

Op FYNCH academy leren we je hoe je je mindset op een positieve manier kunt beïnvloeden. Vanuit onze kennis en ervaring geven we jou praktische tips en tools om zelf aan de slag gaan.

Speciaal voor jou

Met trots verwelkomen we jou als eerste op ons ontwikkelplatform voor persoonlijke effectiviteit, waar we je informeren, inspireren en motiveren middels een kennisvideo, whitepaper en podcast. Ook bieden we je een gratis online coachsessie aan!

 

Weerstand tegen verandering

Minicollege

Meer impact en grip

Whitepaper

Groei komt van binnenuit

Podcast

MASTER YOUR MIND

Elke keer weer blijkt de oorsprong (en voorsprong) te liggen in onze eigen mindset. Een kleine wijziging vandaag kan al zorgen voor meer mentale, emotionele en fysieke weerbaarheid morgen. In 75 minuten legt Edwin je uit hoe je om kunt gaan met je weerstand tegen al die veranderingen. Ons lerend vermogen is groot, dus kom in actie!

HANDLEIDING

Wil je meer impact maken, minder druk ervaren en meer zeggenschap hebben over je eigen loopbaan en leven? Dan is het lezen van deze whitepaper een goede eerste stap. Hierin beschrijven we wat je kunt doen om de regie weer in eigen hand te krijgen en hoe je ervoor zorgt dat je weer meer werkplezier en voldoening krijgt.


LET’S TALK ABOUT IT

Voor professionals die vooruit willen. Die geen genoegen nemen met de status-quo en snappen dat groei van binnenuit moet komen. Omdat motivatie, plezier en zingeving de basis vormen voor blijvend succes.

FYNCH membership

Als FYNCH member heb je onbeperkt toegang tot de
FYNCH academy, hét ontwikkelplatform voor persoonlijke effectiviteit.

Exclusiviteit voor
FYNCH members

Toegang tot exclusieve (online) producten, inspirerende video’s en praktijkgerichte opdrachten.

Professionele begeleiding en advies

FYNCH bestaat uit een team van experts met elk hun eigen specialisaties. Van gedrags-deskundige in organisaties tot transformationeel leiderschap. Bij ons is alles bespreekbaar en iedereen is welkom. 

Alles binnen handbereik, altijd en overal

Je hebt toegang tot verschillende modules, onderwerpen en thema’s. FYNCH werkt met regelmaat het ontwikkelplatform bij met nieuwe kennis en kunde, tips en adviezen.

Uniek aanbod

Als FYNCH member krijg je voorrang op (online) events, workshops of seminars en geven we geregeld een leuke korting op ons productaanbod.

SPECIAAL VOOR JOU

Kun jij wel wat extra steun gebruiken? Deze bieden wij je graag. Gezien deze bijzondere tijden bieden wij jou het eerste online coachgesprek kosteloos aan.

Persoonlijke effectiviteit

De ontwikkelingen op FYNCH academy zijn continu. Met regelmaat vullen wij onze kennisbank met praktische opdrachten en oefeningen, whitepapers, podcasts en video’s. Altijd in een behapbare en beknopte vorm, zodat je er zelf lekker mee aan de slag kan!
Je vindt de updates in de academy, op onze socials of per mail in je inbox..