Unlock your lockdown modus

5 TIPS voor persoonlijke effectiviteit in crisistijd

FYNCH gelooft dat mensen tot veel meer in staat zijn dan ze zelf denken. De grootste sta-in-de-weg is hun eigen mindset.

Sinds het uitbreken van het Corona virus is niet altijd even makkelijk omgaan met alle uitdagingen die op ons afkomen. Gekluisterd aan huis, met of zonder kinderen, (thuis)werken en het behouden van de social distance in winkels en in het contact met de mensen om je heen. Je wereldje wordt wel erg klein op deze manier.


Play smart, work better!

In deze module;
– inspireren en motiveren we je middels video’s, oefeningen en opdrachten.
– bieden we je de mogelijkheid voor online individuele coaching aan
– attenderen we je op het online seminar Open up your mind

TAKE TIME FOR YOURSELF

TIP 1

Power it up

TIP 2

WHAT WE SEE

TIP 3

ONTSPANNING

Mensen zijn tot veel meer in staat dan ze zelf denken. De grootste sta-in-de-weg is je eigen mindset. In deze kennisvideo deelt Edwin Hansma 5 tips…. 

POSITIVE STEMMING

Met deze opdracht kijk je naar de huidige situatie, de gewenste situatie en het gewenste gedrag.

PERSPECTIEF

Met deze oefening krijg je meer grip op de situatie…. 

NEW MINDSET NEW RESULTS 

TIP 4

ME, MYSELF AND…

TIP 6

It all starts with you

AFSLUITING

NIEUWE PATRONEN

Mensen zijn tot veel meer in staat dan ze zelf denken. De grootste sta-in-de-weg is je eigen mindset. In deze kennisvideo deelt Edwin Hansma 5 tips…. 

SOCIAAL NETWERK

Met deze opdracht kijk je naar de huidige situatie, de gewenste situatie en het gewenste gedrag.

OPDRACHT

Met deze oefening krijg je meer grip op de situatie…. 

Coaching ‘On the job’

Individuele coaching is een duurzame manier om aan het geleerde in de praktijk nog meer kracht en overtuiging mee te geven. Ben jij  bereid uit je comfortzone te komen, maar heb je nog wat hulp nodig? Vraag dan een online individueel coachgesprek aan met FYNCH expert Edwin Hansma, waarbij de dagelijkse praktijk directe inspiratie vormt voor het gesprek.

FYNCH membership

Met deze module heb je tot 01 november 2020 gratis toegang verkregen tot de FYNCH academy, hét ontwikkelplatform voor persoonlijke effectiviteit.

Exclusiviteit voor
FYNCH members

Toegang tot exclusieve (online) producten, inspirerende video’s en praktijkgerichte opdrachten.

Professionele begeleiding en advies

FYNCH bestaat uit een team van experts met elk hun eigen specialisaties. Van gedrags-deskundige in organisaties tot transformationeel leiderschap. Bij ons is alles bespreekbaar en iedereen is welkom. 

Alles binnen handbereik, altijd en overal

Je hebt toegang tot verschillende modules, onderwerpen en thema’s. FYNCH werkt met regelmaat het ontwikkelplatform bij met nieuwe kennis en kunde, tips en adviezen.

Uniek aanbod

Als FYNCH member krijg je voorrang op (online) events, workshops of seminars en geven we geregeld een leuke korting op ons productaanbod.

Speciaal aanbod voor jou!

weerstand tegen verandering

15% korting

SEMINAR @FYNCH

€25,00 korting

MASTER YOUR MIND

Wij bieden je het 65 minuten durende online minicollege MASTER YOUR: weerstand tegen verandering aan voor €8,45 (i.p.v. €9,95). 

Veranderingen gaan sneller dan ooit, je moet je continu aanpassen om je staande te houden. Dat is niet altijd makkelijk, maar absoluut mogelijk. Ons lerend vermogen is groot! Weg met de weerstand en kom in actie! Gelukkig zijn mensen tot veel meer in staat dan ze zelf denken. Elke keer weer blijkt de oorsprong (en voorsprong) te liggen in onze eigen mindset. Een kleine wijziging vandaag kan al zorgen voor meer mentale, emotionele en fysieke weerbaarheid morgen.

OPEN UP YOUR MIND

Je bent tot veel meer in staat dan je zelf denkt. Leer in 1 dag hoe je de regie pakt over je eigen mindset! Een inspirerend, leerzaam en praktisch seminar voor iedereen die op zoek is naar meer balans, daadkracht en plezier! Kennis uit de wetenschap vertaalt naar direct toepasbare tips en trucs. Middels anekdotes, praktijkvoorbeelden en oefeningen krijg je snel inzicht in je drijfveren, blokkades en behoeften. Zo neem je de regie over je eigen leven.

Het seminar vindt op 24 september van 14:00-20:00 uur plaats bij FYNCH in Vinkeveen. Schrijf je nu in en betaal €220,00 (i.p.v. €245,00).