Kennismodules

Bij FYNCH zijn we ervan overtuigd dat mensen tot veel meer in staat zijn dan ze zelf denken. We helpen professionals de mentale stap te zetten die nodig is om daadkrachtig de leiding te nemen over hun persoonlijke en werkzame leven.

PLAYING THE GAME

Met playing the game bedoelen we dat je als professional in beweging moet blijven om succesvol te zijn. Heel letterlijk menen we het ook: die speelsheid is bewust gekozen. Het gaat ons om het plezier dat er vanaf spat. Doen waar je goed in bent en daarvan genieten! Maar… er staat ook iets op het spel, dus is het van belang dat je gemotiveerd, behendig en betrokken bent. 

Om het spel goed te spelen, moet je snel kunnen denken en handelen, slim inzetten, anticiperen, improviseren en bovenal…jezelf blijven ontwikkelen. In staat zijn om je aan het spel aan te passen. Aan vaardigheden alleen heb je niet genoeg. Je hebt ook, zowel mentaal als fysiek, een goede conditie nodig om flexibel en weerbaar te zijn. Heb je naast de skills ook de juiste state of mind?

Play smart, work better

Mensen die in staat zijn regie te nemen over hun mindset zitten veel lekkerder in hun vel, zijn mentaal fitter en hebben minder last van stress. Hierdoor zijn ze in staat om veel sneller over de grenzen van hun comfortzone heen te stappen en na te denken over nieuwe kansen en mogelijkheden.

In deze module Play smart, work better gaan we in op je mentale fitheid, middels een kennisvideo, whitepaper en podcast. Ook bieden we je een gratis online coachsessie aan.

TOOLBOX Mentale fitheid

De TOOLBOX Mentale fitheid is erop gericht je middels eenvoudige stappen mentaal fitter en weerbaarder te maken. Met kennisvideo’s, oefeningen en inspiratie krijg je stap voor stap de juiste tips en tools om de regie over je eigen mindset te krijgen én te houden. Zodat je met een positieve attitude de onzekere toekomst tegemoet kunt treden. Je bent beter in staat in mogelijkheden te denken en over obstakels heen te kijken.

Beschikbaar in de shop!