Boek – Hey…ja jij! Het zit al in je

“Hoe blijf je als professional en als professionele organisatie succesvol
in deze dynamische tijden?”

De wereld draait door en veranderingen komen in hoog tempo op ons af. Wet- en regelgeving, klantbehoeften en technische mogelijkheden ontwikkelen zich zeer snel.

Drijfveren
Veranderingen leiden veelal tot druk op veiligheid en zekerheid. Laten deze drijfveren nu onze primaire levensbehoeften zijn. De ‘natuurlijke’ reactie is; hakken in het zand of passief wachten op dat wat gaat komen. Beide werken niet. Ze vreten energie en veroorzaken stress, waardoor we mentaal en fysiek onder druk komen te staan.

Survival of the fittest
Maar hoe kun je als professional in deze hectische tijd jezelf mentaal staande houden en tegelijkertijd je dromen verwezenlijken? Hoe weet je nu precies wat je wil, wat je passie is? Waarom kom je niet in beweging, terwijl je misschien al lange tijd weet dat je een andere koers zou moeten of willen varen? En hoe blijf je als professionele organisatie succesvol in deze veranderende tijden? Wat kun je doen om je professionals mee te krijgen, wetende dat weerstand een eerste reactie kan zijn? Hoe zorg je er voor dat alle neuzen de juiste kant op staan? En hoe kun je jouw mensen verantwoordelijk laten zijn en voelen voor de bedrijfsdoelstellingen en hun eigen (loop)baan?

Kortom:
Hoe word en blijven we succesvol in de survival of the fittest?

Geïnteresseerd?

Het boek van Edwin Hansma is te koop bij Bol.com.
Koop het boek via de FYNCH academy en ontvang het boek voor
€17,50 (dit is inclusief verzendkosten). 

Edwin Hansma


Specialist en keynote speaker op het gebied van gedrag en gedragsverandering voor organisaties, leidinggevenden en professionals.

Mensen zijn tot veel meer in staat dan ze zelf denken. En de grootste “sta in de weg” is hun eigen mindset. Ik leer organisaties en mensen hoe ze zichzelf en anderen op een positieve manier in beweging kunnen krijgen om sneller tot concrete resultaten te komen. Bij FYNCH doe ik dit met behulp van onze mini-colleges, workshops, masterclasses en trainingen.

In een tijd waarin veranderingen continu zijn, spelen o.a. thema’s als mobiliteit, een leven lang leren, talentmanagement, life time employability en duurzame inzetbaarheid een belangrijke rol. Geregeld zit ik met management en HR-specialisten aan tafel. Veel gehoord is de aanhoudende noodzaak om professionals in ontwikkeling te brengen en ze bij én blij te houden.

Mijn aanpak richt zich op de connectie tussen het brein en de emotie, het vergroten van het zelflerend vermogen en het bepalen van je eigen koers. Zo is men beter in staat grenzen te verleggen en meer flow, vrijheid en voldoening te ervaren. In mijn trainingen maak ik dankbaar gebruik van mijn eigen ervaringen als leidinggevende en de 5 jaar als hulpverlener in een psychologische praktijk. Veranderingen leiden vaak tot onbehagen, waardoor we mentaal en fysiek onder druk komen te staan. Ik reik mensen een bewezen en succesvol recept aan, dat uitstekend toepasbaar is bij elke toekomstige verandering. Resultaat? Initiatiefrijke professionals en professionele organisaties, die weten welke impact zij hebben op hun omgeving en hoe ze zelf zo succesvol mogelijk kunnen zijn.

ONZE PUBLICATIES

Boek – Kern = King

 

Whitepaper – Handleiding voor professionals voor meer impact en grip opje werk

 

Reader – De professional van de toekomst

 

Whitepaper – Zo krijg je jouw organisatie in beweging